Intake en voorstel

Ik start altijd met een intakegesprek zonder paard. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw coachvraag, je doel en je wensen. Ik vertel wat meer over mijn aanbod en je ontvangt een voorstel voor het aantal sessies en een prijsopgave. Vaak zul je met zo’n vier sessies een heel eind op weg zijn. Soms is een langer traject nodig en soms is een eenmalige (kennismakings)sessie een goede eerste stap. Als we erachter komen dat je beter geholpen kunt worden door bijvoorbeeld een andere coach of psycholoog bespreken we daar ook de mogelijkheden voor.

Individuele sessie met paard

Een sessie met paard duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de buitenlucht. Je staat tijdens de sessie met het paard in een afgezette ring. Ik sta (meestal) buiten de ring en stel jou vragen of laat je oefeningen doen. Daarbij vertel ik steeds wat ik het paard zie doen en welke functie dat gedrag van nature heeft. Paardencoaching gaat er vanuit dat de betekenis die jij vervolgens aan dat gedrag geeft, jou nieuwe inzichten geeft, die je verder kunnen helpen bij het bereiken van je doel. Omdat je buiten staat is het belangrijk dat je stevige kleren aandoet, die vies mogen worden. Natuurlijk krijg je nog een gedetailleerde uitleg van tevoren!

Individuele sessie zonder paard  

Na al mijn enthousiasme over de kracht van paarden kun je je misschien niet voorstellen dat ik ook sessies zónder paard doe. Toch is het zo! Ik kijk namelijk altijd samen met jou waar jij het meest bij gebaat bent. Als dat een sessie zonder paard is, dan zal ik dat ook adviseren. Natuurlijk leg ik je dan ook uit waarom. 

Teamcoaching

Ook het coachen van teams behoort tot de mogelijkheden. Paarden zijn kuddedieren en om te overleven afhankelijk van de groep. Daarom zijn zij experts in het waarnemen van en reageren op groepsprocessen. Ben jij benieuwd hoe jouw team (nog) beter kan samenwerken? Weet jij waar ieders kracht ligt? Wil je een stap maken met het doorbreken van huidige, niet efficiënte patronen? Omdat de behoefte van ieder team anders is, geldt dat ook voor mijn aanbod. We bekijken samen wat het beste aansluit bij het team. Indien gewenst kan de coaching op verschillende locaties plaatsvinden (zodat bijvoorbeeld de coaching gecombineerd kan worden met het gebruik van een externe vergaderruimte). Ook is het mogelijk om met meerdere teams tegelijk te werken; hiervoor werk ik samen met andere paardencoaches.

Tarieven

Sessie met paard € 125,-
4 sessies met paard (inclusief intake) € 357°,-
Sessie zonder paard € 100,-
Overige wensen (bijvoorbeeld teamcoaching)In overleg